Doprava zdarma nad 2500 Kč. Výměna zboží je zdarma. ⭐

5 módních trendů podzim/zima 2022/2023

Léto je u konce a nastal čas vytáhnout teplejší kousky, které nám zpříjemní chladné a pošmourné podzimní dny. Jaké jsou vaše oblíbené podzimní outfity? Inspirujete se nejnovějšími trendy nebo vsázíte na roky ověřenou klasiku? 

Dali jsem dohromady pět podzimních trendů z přehlídkových mol kolekcí FW 2022/2023. A přidali jsme malou inspiraci na stylové, hřejivé a především pohodlné podzimní outfity s našimi kousky, které jsme si v posledních dnech oblíbili. 

Co na ně říkáte? Napište nám, jaký z nich je vašemu osobnímu stylu nejbližší. 

1) Béžové a karamelové tóny

Hřejivé odstíny barev jsou podzimní stálicí. Mezi nejoblíbenější odstíny patří teplá béžová, která evokuje uvolnění a klid. Ať už vyberete béžový trenčkot, vestu, žebrované šaty nebo měkoučkou bavlněnou mikinu, nešlápnete vedle. Obujte kozačky nebo tenisky a je na světě ležérní outfit, ve kterém zvládnete s lehkostí pracovní schůzku i hravé odpoledne s dětmi. 

 Béžový outfit toomoms

2) Dlouhé šaty a maxi sukně

Nedávejte šatům sbohem, i když jsou podzimní rána chladná. Vsaďte na teplejší variantu šatů s dlouhým rukávem ušitou ze silnějšího žebrovaného úpletu či svetroviny. Vybírejte pečlivě materiály jako bavlna, kašmír nebo vlna. Trendem je bodycon střih na tělo a prodloužené rukávy, které vykukují spod bundy.

Tip: Žebrované šaty skvěle padnou i těhulkám. :)

3) Pleteniny

Přelomu podzimu a zimy kralují teplé úplety, které elegantně spojují pohodlí a styl. Poohlédněte se po zajímavém svetru, pleteném kompletu se sukní anebo dlouhých šatech. My jsme se zamilovali do kombinace modré a jemné krémové. 

Modré žebrované šaty toomoms

4) Baggy jeans

Odložte upnuté skinny džíny a vyzkoušejte volné a pohodlné baggy jeans s nižším sedem. Ty vytvoří spolu s kvalitním basic tričkem nebo příjemnou mikinou ležérní a uvolněný look, ve kterém budete nejen vypadat, ale především se cítit skvěle. Na pohodlí vsaďte i při výběru bot. Doplňte outfit bílými teniskami, vyteplenými nazouváky nebo měkoučkými válenkami. 

Kalhoty Navy jeans a bílá tričkomikina Ivy TOOMOMS

5) Premium quality loungewear

Trávíte spoustu času doma s dětmi nebo na home office? Trend stylového volnočasového oblečení je stále na vzestupu. A nejde ho nemilovat. :) Dopřejte si kvalitní a pohodlné oblečení, ve kterém se budete cítit příjemně při hře s dětmi i za psacím stolem. Kousky, ve kterých vyrazíte s radostí na návštěvu ke kamarádce nebo na nákup. Vsaďte na přírodní materiály, precizní zpracování a snadnou údržbu. Protože ze zkušenosti každá víme, že s dětmi žádné oblečení nevydrží dlouho sněhově bílé. Omrkněte tu nejpohodlnější a zároveň elegantní teplákovou soupravu, prémiová trička či oblíbené bavlněné kalhoty

Premium quality loungewear for women

Jaký z outfitů vás zaujal nejvíc? A jaký kousek je tím vaším podzimním oblíbencem? 

Napište nám na Instagramu, kde nás najdete jako @toomomscz nebo na Facebooku. 


Těšíme se!

Za celý TOOMOMS tým

S láskou,

Kristýna