Doprava zdarma nad 2500 Kč. Výměna zboží je zdarma. ⭐

Bambusové oblečení: Objevte kouzlo jeho funkčních vlastností.

Bambus, materiál, který v posledních letech vstoupil do světa módy a přinesl s sebou zase o kousek více udržitelnosti a pohodlí. Zjistěte, proč si bambusové oblečení zaslouží čestné místo i ve vašem jedinečném šatníku. 

✨ Něžný dotek jemnosti

Bambusová vlákna jsou proslulá svou přirozenou měkkostí. Jsou jemnější než například vlákna bavlny. Díky své hedvábně hladké struktuře je bambusové oblečení nesmírně jemné a heboučké na pokožce. Oblíbíte si jeho pružnost, splývavost a elegantní lesk. Krásně se přizpůsobí postavě a na těle ho téměř necítíte.

Náš tip: Bambusové tričko je perfektním basic kouskem, který s lehkostí sladíte do ležérních i sofistikovaných outfitů. Ať už zvolíte volnočasovou kombinaci s legínami nebo doladíte padnoucí sako, vždy budete mít jistotu maximálního pohodlí.

🤍 Balzám pro citlivou pokožku

Díky svým hypoalergenním vlastnostem je ideální také alergiky a pro suchou citlivou pokožku se sklonem k šupinkám či ekzému. Nemusíte se bát podráždění, zarudnutí nebo nepříjemného „kousání“.

🧘‍♀️ Podrží vás ve stresových situacích

Máte před sebou náročný den a bojíte se, že se zpotíte? Bambus má úžasné antibakteriální vlastnosti díky kterým eliminuje zápach a vy si můžete být jistá, že zůstanete svěží a v pohodlí po celý den.

🌞 V zimě hřeje v létě chladí

O skvělých termoregulačních vlastnostech bambusových vláken už jste možná slyšeli. Bambus má tzv. micro-gaps, které zajišťují vynikající prodyšnost, umožňují cirkulaci vzduchu a pomáhají regulovat tělesnou teplotu. A to je jeden z důvodů, proč tenhle materiál jednoduše zbožňujeme. Bambusové kousky totiž unosíte celoročně, ať už venku mrzne, nebo hřeje sluníčko.

🧺 Jak o bambus pečovat? Je to hračka!

Bambusové oblečení je velmi snadné na údržbu a při správné péči vydrží krásné roky. Vaše kousky ocení, když je budete prát šetrně v pracím sáčku a nesušit v sušičce. U vypasovaných střihů si nemusíte přidělávat práci s žehlením, na těle se samy vyrovnají. :)

🌿 Rekordman mezi rostlinami

Věděli jste, že bambus získal označení nejrychleji rostoucí rostlina na světě? Tvoří komplexní kořenový systém díky kterému není potřeba po sklizni znovu vysazovat. Bambusové oblečení je tak považované za šetrnější k životnímu prostředí ve srovnání s tradičními textiliemi.

Už máte doma svůj bambusový kousek nebo na ten vysněný stále čekáte? Přidejte do svého šatníku oblečení, které nejen krásně vypadá, ale ve kterém se budete cítit příjemně a sebevědomě každý den.