Doprava zdarma nad 2500 Kč. Výměna zboží je zdarma. ⭐

Jeden kousek, nespočet stylů: Dovolte si zářit v zavinovacích šatech Esmé.

Dokonalé oblečení pro akční ženu, která je neustále v pohybu, zastane nespočet úloh a chce se cítit krásně a sebevědomě v každé roli? Musí být variabilní, elegantní a zároveň pohodlné. Zavinovací šaty Esmé jsou ikonickým kouskem, který zvýrazní vaši postavu, dodá vám ženský šmrnc a eleganci. Hrajte si se styly a dovolte si zářit.

Hrajte si se stylingem

Každá jsme jiná a každá máme jinou postavu. Proto jsme u Esmé vsadili na originální zavazovací kimono střih a rukávy s delším úzkým nápletem. Můžete je tak jednoduše zkrátit ohrnutím nebo naopak nosit delší do půlky dlaní. Skvěle vypadají i vyhrnuté k loktům, kdy přes náplet splývá balonový rukáv.

2v1 šaty i stylový kardigan

Zavinovací kimono šaty jsou jedinečné pro jejich všestrannost. Zavažte je vepředu na mašli, omotejte pásek dvakrát pro efektní řešení pasu, nebo je letmo přehoďte jako kardigan a nechte volně splývat.

Vrstvěte s nadšením

Zachumlejte se do pohodlí hřejivé bavlny a užívejte si naplno chladnější dny. Šaty Esmé jsou jako stvořené pro stylové vrstvení. Oblečte pod ně pohodlné bambusové tričko, teplé legíny nebo stylové široké kalhoty. Obujte elegantní mokasíny nebo chelsea boots a perfektní ležérní outfit je na světě

Slavnostní pohodlí

Vykouzlete zářivý slavnostní look. Výrazná smaragdová barva krásně ladí se třpytivými zlatými i stříbrnými šperky. Kombinujte šaty s jemnými lodičkami nebo mokasíny a oslňte nejen u vánočního stromečku.

Příběh dvou generací

Buďte si blíž se svojí holčičkou a slaďte se ve stylu. Zavinovací šaty Esmé šijeme i pro malé princezny. Doplňte volnočasový look bílými teniskami a vychutnávejte si společné okamžiky.

 Ukažte svou vnitřní sílu ještě dnes.  Vybírejte ze dvou nadčasových barev

S láskou,

Kristýna