Doprava zdarma nad 2500 Kč. Výměna zboží je zdarma. ⭐

Spojení stylu a lásky: nová kolekce Mini Me pro maminky a dcery

S radostí představujeme naši novou kolekci Mini Me pro vás a vaši malou princeznu. Kolekci, která není jen o módě, ale především o jedinečném poutu mezi maminkami a dcerami.

Příběh dvou generací

Kolekce Mini Me je o sdílení společných chvilek a o harmonii mezi generacemi. Od návrhu až po finální nitku odráží každý kousek naši touhu spojit ty nejkrásnější momenty v životě matky a dcery.

Elegantní a funkční

Každý kousek je navržen s ohledem na specifické potřeby maminek a dětí. Spojujeme elegantní střihy s funkčním designem tak, abyste se cítily okouzlující a zároveň v maximálním pohodlí. Nová kolekce vyjadřuje lásku a vztah mezi matkou a dcerou, který je silnější než všechny módní trendy.

Kouzelné Vánoce

Vánoční období je plné radosti, splněných přání, naděje a kouzelných okamžiků strávených s rodinou. Ať už zdobíte stromeček, pečete cukroví nebo se chystáte na vánoční focení, naše oblečení podtrhne tyto jedinečné chvíle a dodá jim něžnou eleganci a šmrnc.

Prozkoumejte novou kolekci Mini Me právě teď. Užijte si společné okamžiky a tvořte vzpomínky protkané láskou, radostí a smíchem.

 

S láskou,

Kristýna a celý TOOMOMS tým