Doprava zdarma nad 2500 Kč. Výměna zboží je zdarma. ⭐

5 tipů, jak nosit mušelínové kimono

Prémiová organická bavlna šetrná k pokožce i přírodě, minimalistický střih a jemné detaily - to je nové Kimono Tami. Nadčasový kousek, který unosíte po celý rok. Přečtěte si tipy, jak využít jeho úžasné vlastnosti na maximum. 

5350DF38-DE64-40B6-84C1-DDB21E732516

1) Lehký kabátek

Jste doma s dětmi nebo na home office? Chcete se cítit v naprostém pohodlí a zároveň vypadat stylově a elegantně? Mušelínové kimono si zamilujete. Skvěle padne na tělo, ale i k tílku, tričku nebo legínám jako lehký a příjemný kabátek. Mušelín je nadýchaný, jemný a prodyšný. Budete se v něm cítit skvěle v chladnějších dnech i v letních pařácích. 

2) Elegantní župan

Mušelínové kimono unosíte také jako elegantní župánek. Ať už na doma, kdy bude skvělým pomocníkem pro ranní a večerní relax i kosmetickou rutinu. Úžasné je také k těm nejkrásnějším a zároveň náročným chvílím do porodnice. Je volné, nikde netlačí ani netáhne. Pohodlně v něm nakojíte miminko. Organická bavlna s přísnou certifikací GOTS, ze které župánky šijeme, je šetrná k pokožce vaší i vašeho miminka.

A k tomu máte skvělý pocit, že nosíte kousek, který vznikl eticky, za férových podmínek v Čechách. 

2) Nejpohodlnější kardigan a letní šaty

Mušelínové kimono určitě není jen domácí záležitostí. V teplých dnech ho vynosíte do města i jako stylový, rozevlátý kardigan nebo ty nejpohodlnější vzdušné šaty. Dolaďte kimono letními sandálkami či pantoflemi, vyberte stylové doplňky a nasaďte sluneční brýle. Voilá, perfektní „boho“ outfit je na světě. 

48465ED2-64FB-4716-BA99-D701BD5B2B83

3) Přehoz do města i na plavky

Co víc si v létě přát než lehoučký a vzdušný kousek, ve kterém vám bude příjemně, i když teplota stoupá ke třiceti stupňům? Mušelín má jednu obrovskou přednost, rychle schne a nemačká se. Proto se perfektně hodí jako přehoz na plavky na dovolené, u bazénu nebo do wellness. Nejen, že v něm rychle uschnete, ale díky volnému střihu krásně zakryje partie, které zrovna chcete schovat.

4) Multifunkční kousek na dovolenou

Kimono je jako stvořené na dovolenou u moře. Je lehoučké, skladné a prodyšné. Díky struktuře mušelínu se po vybalení v mžiku narovná a není zmačkané. Bude se vám hodit jako elegantní přehoz v hotelovém pokoji i k vodě na plavky. Vynosíte ho také jako vzdušné a nesmírně pohodlné letní šaty, které stačí doplnit ležérními doplňky. 

Přečtěte si také, jak o vaše mušelínové kousky pečovat, aby vydržely co nejdéle jako nové. Psali jsme o tom v tomto článku