Doprava zdarma nad 2500 Kč. Výměna zboží je zdarma. ⭐

Letní trendy, které si zamilujete

Letošní jaro si dalo na čas a my už se nemůžeme dočkat, až vynosíme všechny ty rozevláté kousky, které na nás přes zimu čekaly v šatníku. Přečtěte si, jaké jsou trendy pro nastávající sezonu. Jaký outfit zvolit, abyste se cítila příjemně po celý den? Ať už ráno v kanceláři nebo odpoledne s dětmi na hřišti. 

Vybrali jsme 4 praktické trendy, které vám zaručí, že prožijete léto stylově a v pohodlí. 
 
  • 1. Přírodní materiály
  • 2. Světlé barvy i nadčasová černá
  • 3. Rozevláté sukně a trendy culottky
  • 4. Elegantní loungewear 
Vsaďte na přírodní materiály

Ekologické materiály šetrné k přírodě nejsou sezónní záležitostí, ale dlouhodobou perspektivou spojenou s konceptem Slow fashion. Původ látek, udržitelnost a etická stránka výroby jdou ruku v ruce s minimalismem a kapsulovým šatníkem. 

Kapsulový šatník skvěle vyřeší každodenní dilema - Co na sebe? A jak daný kousek sladit? Skládá se z nadčasových a vzájemně kompatibilních kvalitních kousků, které Vám budou dělat radost roky. Ušetří vám moře času s vymýšlením outfitů i dokupováním nových věcí. Vybírejte oblečení, u kterého znáte původ, dívejte se na materiály, ze kterých je oblečení ušité.

Na jaro a léto doporučujeme přírodní materiály jako:

BAMBUS
BAVLNA
MODAL
LEN
TENCEL

Oblečení ušité z těchto látek je vzdušné, lehce chladivé, dobře absorbuje a rychle schne. Více o našich materiálech si můžete přečíst tady. 

Světlé barvy i nadčasová černá

Letos si přijdou na své příznivci tlumených odstínů, výrazných neonů i nadčasové klasiky. Ve fantazii se meze nekladou a na přehlídkových molech jsme mohli vidět výraznou barvu roku magentu, modrou, jasně zelenou i slunečně žlutou. Nás zaujaly nejvíce jemné přírodní odstíny béžové, pískové, světle růžové a smetanové v kontrastu s nadčasovou černou. Unosíte je celoročně, skvěle se kombinují a nikdy nevyjdou z módy.  

Tip: Kombinujte stejnobarevné kousky různých materiálu. Dodáte outfitu strukturu a šmrnc. My jsme si oblíbili žebrované kalhoty Muse s bambusovou halenkou Lily a legíny Eternity s modalovým tílkem Anne. 

Rozevlátá sukně nebo trendy culottky?

Léto patří sukním a šatům. To se ví! Oblíbenou klasikou jsou sukně v délce midi lichotící každé postavě. Délka do poloviny lýtek krásně zvýrazní štíhlé kotníky a opticky prodlouží postavu. V jarních dnech vypadají skvěle pouzdrové slim fit střihy šatů i sukní v kombinaci s džínovou bundou a teniskami.Do horkých letních dní jsou jako stvořené, rozevláté sukně a šaty z lehkých přírodních materiálů jako modal, tencel či měkoučký mušelín. K “áčkovému” střihu zvýrazňujícímu pas bezvadně padnou jak obepnuté topy, tak volné splývavé halenky. 

Vsázíte v létě raději na kalhoty? Pak vás určitě neminul trend širokých zkrácených kalhot culottes. Jsou ideální alternativou do práce, k vodě i na výlety s rodinou. Podobně jako volné sukni jim sluší tílka i volné halenky, které doladí perfektní ležérní look. 

Tip: Náš letní must-have kousek jsou černé lněné culottky, které lichotí postavě a jednoduše se kombinují. 

Trendy lougewear aneb pohodlí na prvním místě

Už dávno neplatí, že trendy kousky musí být nepohodlné a pro krásu se musí něco vydržet. 

V TOOMOMS posouváme loungewear na úroveň prémiových kousků. Dobře víme, jak moc je důležité cítit se pohodlně a krásně v pohodlní domova i při celodenním maratonu s dětmi. Milujeme trendy pohodlné kalhoty ve stylu baggy i široké lněné culottky v kombinaci s lehoučkými tílky a bambusovými halenkami. Elegantní šaty ušité z pružného vaflového úpletu z organické bavlny, modalové rozevláté sukně nebo oblíbené mušelínové šaty, ve kterých v pohodlní nakojíte vaše miminko. 

Spojujeme elegantní střihy, kvalitní materiály a měkoučké textury látek. Abyste se cítila krásně, sebejistě a příjemně v každé vaší roli.

OBJEVTE NOVINKY